Aperitiv rulada cu spanac

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 3 Iun 2021 | 3398 vizualizari

 

Una dintre cele mai gustoase rulade aperitiv.

 

INGREDIENTE

  • 50 gr spanac
  • 4 oua
  • 4 linguri de ulei
  • 4 linguri de lapte
  • 170 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • 1 cutie crema de branza/ 200 de gr
  • 200 gr salam/sunca
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada cu spanac:

Mixam 2-3 minute ouale cu un praf de sare. Adaugam uleiul si laptele si mai mixam 1 minut.

Adaugam faina si praful se copt si amestecam cu o spatula.

Spanacul  il spalam si il curatam de nervura centrala. Il uscam de surplusul de apa cu servetele si il tocam grossier. Adaugam spanacul peste compozitia de oua si amestecam.

Tapetam o tava cu hartie de copt si intindem compozitia cu ajutorul spatulei. Dam compozitia la cuptorul preincalzit la 200 de grade timp de 20-25 de minute sau pana cand incepe sa se aureasca usor pe margini.

Dupa ce scoatem rulada din cuptor o lasam la racit. Intindem crema de branza pe toata superafata ei si apoi adaugam salamul. Rulam cu ajutorul hartiei. Se lasa la frigider 20 de minute ( sau se taie imediat asa cum am facut eu).  La mine s-a crapat putin rulada, insa despre gust nu va pot explica cat este de gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de pui cu spanac si sunca